{title}

Bass van de Veerdonk - Docent Drums

Bass van de Veerdonk is geboren op 18 juni 1984 in Berlicum. Hij groeit op in een huis waar altijd de muziek aanstaat, en Tonn heeft het er met de paplepel ingegoten. Als Bass 7 jaar is gaat hij op les bij zijn vader. Maar naast het drumvirus, stort hij zich ook op zijn sportieve carrière en wordt lid van basketbalvereniging Springfield. Het drummen wordt op een laag pitje gezet, en het ontwikkelen op sportief gebied gaat verder.
Op jonge leeftijd besluit Bass dat hij ook trainingen gaat verzorgen en jonge kinderen gaat coachen in het basketballen. Daarnaast werkt hij tijdens zijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding als Fitnessinstructeur, Groepslesinstructeur en Personal Trainer in diverse fitness-centra. Na zijn studie start hij full time als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Ds. Pierson College in Den Bosch.
Muziek is echter altijd een stille passie geweest. Het luisteren naar en bewonderen van het drummen is altijd onderdeel geweest van zijn dagelijkse leven. En na de vraag van Tonn om mee te doen aan de eerste editie van de Serious Request Drummarathon gooit Bass het roer om. Hij gaat opnieuw starten met zijn oude passie: drummen. Dit keer niet bij Tonn, maar Maarten Poirters leert hem de fijne kneepjes van het vak.

 

 

Na twee jaar intensief drummen en studeren gaat Bass aan de slag als invaller en docent van de jonge drummers in Rosmalen.

Geen agenda items gevonden.