{title}

Lynyrd Denissen   

Docent:Drums, HaFaBra Slagwerk

 
 


Op jonge leeftijd ben ik begonnen met drumstelletjes maken van emmers en pannen. Het werd mijn ouders al snel duidelijk dat ik een echte drummer wilde worden. Daarom begon ik op mijn negende met slagwerklessen bij de harmonie in Boxtel. 

Nadat ik mijn D-examen had behaald, mocht ik eindelijk op drumles. Ik kwam terecht bij Rhythm Impact waar ik lessen volgde bij Maarten Poirters. Al snel wist ik dat ik van drummen mijn beroep wilde maken. Ik begon mijzelf voor te bereiden om auditie te doen op een conservatorium of Rockacademie. Bij deze laatste werd ik in 2012 toegelaten.

 

Op dit moment zit ik in mijn 3e jaar van de Rockacademie in Tilburg. Ik heb de afgelopen twee jaar drumles gehad van René Creemers en Koen Lieckens en nu volg ik lessen bij Arthur Lijten. Verder volg ik ook nog een minor lichte muziek op het Conservatorium van Tilburg. Hierdoor krijg ik nog extra drumlessen van Hans van Oosterhout en percussielessen bij Michiel Westerhuis. 

 

Ik speel verder ook nog in een aantal bandjes, waaronder: ‘Jazzwerk’ (een jazz trio) en ‘The First Lady’ (bluesrock). Hiermee ben ik elke week wel op een podium door heel Nederland te vinden!

 

Geen agenda items gevonden.