{title}

Patrick van den Heuvel  

Docent:Drums,Percussie, HaFaBra Slagwerk (gestemd en ongestemd)


Patrick van den Heuvel geboren op 11 maart 1972 is al op 6 jarige leeftijd begonnen met muziek.
Zijn interesse ging direct al uit naar slagwerk.

Muzikale opleidingen:

Ha-Fa-Bra Slagwerk A t/m D diploma afgesloten 1993.Patrick heeft zijn vakopleiding gevolgd aan het Brabants Conservatorium in Tilburg.Zijn studierichting was UM (uitvoerend musicus) Klassiek Slagwerk.Docenten: Willy Goudswaard, Arnold Marinissen.Masterclasses / clinnics: o.a. Nick Woud, Danny vd Wal, Peter de Vries.

Naast zijn hoofdvak Klassiek Slagwerk heeft hij ook nog 3 jaar GM (geïmproviseerd muziek) slagwerk als steunvak gevolgd. Docent: Frans van Grinsven

Beide studierichtingen zijn met positief resultaat in 2000 en 2002 afgesloten.

Directielessen / Gastdirecties : o.a. Jo Zinzen, Henk Smit i.s.m. Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble,
Henk Mennens, Frank Rademakers.

Muzikale ervaringen:
- Patrick is vanaf 1996 tot 2005 verbonden als beroeps musicus bij het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht te Vught, zijn functie daar was orkestslagwerker.
- Hij is vanaf 1989 lid van harmonie T.O.G. Berlicum als orkestslagwerker / paukenist tevens docent van de orkestslagwerkers van deze harmonie.
- Vanaf 2005 is Patrick mede eigenaar van Rhythm Impact slagwerkopleidingen in Berlicum samen met Tonn van de Veerdonk en Coen Blokx.
- Verder heeft hij een grote hoeveelheid concertervaring opgedaan als remplaçant bij verschillende grote harmonie- en fanfare orkesten in Nederland.

 

Geen agenda items gevonden.