102

‘IT’S THE FINAL COUNTDOWN...’

Door Patrick van den Heuvel op 23-05-2017 09:09
Hij komt er weer aan, THE FINAL COUNTDOWN. Vanwege de de vele positieve reacties na afloop van de eerste editie, gaan we dit seizoen op herhaling. Van 3 t/m 7 juli verhuizen de leerlingen van onze leslokalen naar de podia van Den Durpsherd of Perron 3 om te laten horen waar ze het afgelopen seizoen keihard aan hebben gewerkt. De reguliere drumles zal plaats maken voor een optreden in de avond van jouw lesdag tussen 19.00 en 21.30. Een uitzondering hierop vormen de zaterdag-leerlingen die eenmalig op maandagavond zullen worden ingedeeld. Uiteraard willen we dat iedereen meedoet, maar heb je nu echt een hele goede reden waardoor je op je eigen lesdag verhinderd bent, geef het dan z.s.m. door aan je docent.
Dan zorgen wij ervoor dat je op een andere avond wordt ingedeeld. Vanzelfsprekend wordt bij het maken van de indeling rekening gehouden met je leeftijd.
De Final Countdown concerten zijn GRATIS toegankelijk en we hopen dan ook iedere avond op een bomvolle zaal. Dus zet ‘m snel in je agenda en tot dan!

Hartelijke groet,

Team Rhythm Impact


Partners
drumleskado.nl

unisono.nl