106

Nieuwsbrief December

Door Coen Blokx op 01-12-2017 22:00

18 - 23 december VMBZOOVV-week

Het is weer zover…De VaderMoederBroerZusOpaOmaVriendVriendin-week. Tijdens deze week mag je iemand van je familie of vrienden uitnodigen om samen met jou te komen drummen. Wellicht een grote wens van je moeder, beste vriend of misschien roept je opa al jaren dat hij wel eens achter het drumstel plaats zou willen nemen. Nou dat kan dus in deze laatste lesweek van het jaar! Houd er wel even rekening mee dat je echt maar één persoon uitkiest, anders wordt het wel heel druk in onze studio’s. En zorg er natuurlijk ook voor dat je gast op jouw lestijd aanwezig kan zijn.

24 december - 7 januari Kerstvakantie

14 januari Slagwerkmiddag in de Moerkoal

Geef je op via coen@rhythmimpact.nl en kom deze middag lekker drummen en luisteren! De opzet is dit keer iets anders, omdat er naast individuele optredens ook optredens van melodisch slagwerk en jeugdslagwerkgroepen zullen zijn. Net wat meer afwisseling dus!

21 januari Girls Only bij cafe FFted

De naam verklapt het al…alleen dames op het podium dit keer! In de gezellige, ongedwongen sfeer van cafe FFted. Uiteraard zijn de heren wel van harte welkom om deze middag te komen luisteren. Geïnteresseerde dames kunnen zich opgeven via coen@rhythmimpact.nl.

10 - 16 februari Voorjaarsvakantie

4 maart Clinic Dag in Den Durpsherd

Interessante clinics van onze Rhythm Impact docenten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Hoe stem je een drumstel, techniektips, samenspelen in een band en nog veel meer. Razend interessant, dus zorg dat je erbij bent die dag!
Geen agenda items gevonden.