39

JOIN OUR BEATCAMP

Door Patrick van den Heuvel op 29-04-2013 13:58

Beatcamp, Rhythm Impact, Rosmalen, Drumlessen, Drumschool, Percussie lessen, Slagwerklessen, Perron-3, Samen drummen, percussieworkshops Rosmalen, groepslessen Drumlessen, groepslessen Percussie, Djembe lessen Rosmalen Perron-3, drumschool, rhythm impact, slagwerkschool, slagwerkopleiding, drumles, drummen, drumschool, melodisch, djembe,Rosmalen,Perron-3,drumles rosmalen, muziekles rosmalen 
Vanaf september 2013 start Rhythm Impact met het gloednieuwe Beatcamp project.
 

Dit project is in het leven geroepen om diverse redenen. Binnen kort tijdsbestek wordt de cursist de kans geboden kennis te maken met een aantal basisvaardigheden van het drummen. Dit doet hij in een professioneel uitgeruste drumstudio met kwalitatief hoogstaande instrumenten, onder leiding van gekwalificeerde enthousiaste docenten. De lessen worden gegeven in groepsverband. Groot voordeel hiervan is dat vanaf de eerste les al aandacht wordt besteed aan het samenspel, een van de belangrijkste facetten binnen het musiceren. Samen naar een doel toewerken staat voorop!

En last but not least zijn de Beatcamplessen een heel voordelige manier om het drumstel te ontdekken. Je betaalt slechts € 75,00 voor een cursus van 10 lessen. Lesduur is 45 minuten. Het minimum aantal deelnemers om de cursus van start te laten gaan is 4.

Schrijf je nu in en Join Our Beatcamp!

 
Partners
drumleskado.nl

unisono.nl